background

Geniet u ook zo van verse bloemen in huis? Ontbreekt het u soms aan tijd om voor een mooi boeket bloemen naar onze sfeervolle winkel te komen? Maak dan gebruik van onze abonnement-service voor particulieren waarbij wij uw bloemen GRATIS thuis bezorgen wanneer het u het beste uitkomt en hoe vaak u maar wenst. Natuurlijk is zo'n bloemenabonnement ook leuk om als cadeau te geven en zeker geweldig om te krijgen!

  

Hoe kan ik een dergelijk bloemenabonnement bestellen? Klik hiervoor om de onderstaande button:

 

 

U bepaalt de grootte van het boeket en het bedrag wat u wilt besteden. Daarnaast geeft u aan op welke dag, op welk dagdeel en met welke frequentie u uw bloemen gratis wilt laten bezorgen.  In het geval u niet thuis bent kunt aangeven bij welke buren of op welke plek (garage, schuur, prieel) wij  de bloemen afleveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur van bloemensoorten en of kleuren aangeven. Kortom u besteld en wij maken en leveren het door u gewenste boeket bij u aan huis. De betaling geschied op factuur maandelijks achteraf. U ontvangt van ons een factuur via email. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om voor het afsluiten van een particulier bloemenabonnement in onze winkel aan te komen.

 

Deze abonnement-service verzorgen wij alleen in ons bezorggebied: 't Harde, Elburg, Doornspijk, Oldebroek, 't Loo. Klik HIER voor de algemen voorwaarden.