background

Geniet u ook zo van verse bloemen in huis? Ontbreekt het u soms aan tijd om voor een mooi boeket bloemen naar onze sfeervolle winkel te komen? Maak dan gebruik van onze abonnement-service voor particulieren waarbij wij uw bloemen GRATIS thuis bezorgen wanneer het u het beste uitkomt en hoe vaak u maar wenst. Natuurlijk is zo'n bloemenabonnement ook leuk om als cadeau te geven en zeker geweldig om te krijgen! Bovendien ontvangt u bij minimaal 6 leveringen 10% KORTING op deze eerste 6 leveringen en een GRATIS vaas!

  

Hoe kan ik een dergelijk bloemenabonnement bestellen? Klik hiervoor om de onderstaande button:

 

 

U bepaalt de grootte van het boeket en het bedrag wat u wilt besteden. Daarnaast geeft u aan op welke dag, op welk dagdeel en met welke frequentie u uw bloemen gratis wilt laten bezorgen.  In het geval u niet thuis bent kunt aangeven bij welke buren of op welke plek (garage, schuur, prieel) wij  de bloemen afleveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur van bloemensoorten en of kleuren aangeven. Kortom u besteld en wij maken en leveren het door u gewenste boeket bij u aan huis. De betaling geschied op factuur maandelijks achteraf. U ontvangt van ons een factuur via email. 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om voor het afsluiten van een particulier bloemenabonnement in onze winkel aan te komen.

 

Deze abonnement-service verzorgen wij alleen in ons bezorggebied: 't Harde, Elburg, Doornspijk, Oldebroek, 't Loo. Klik HIER voor de algemene voorwaarden.