Zakelijk bestellen

Hieronder treft u informatie aan omtrent het bestellen bij Joyce Bloembinderij als zakelijke klant. Bestellingen voor bezorging op dezelfde dag kunnen tot 13:00 uur via onze webshop worden geplaatst.

Webshop


Onze webshop zal u vanzelf keuze bieden aan thema's zoals bijvoorbeeld Pasen, secretaressedag, kerst etc. Per webshop-bestelling is 1 bezorgadres mogelijk. Per bestelling kunt u 4 verschillende artikelen bestellen voor het bezorgadres, indien gewenst elk met zijn eigen tekstkaartje. Elk artikel heeft een bestel-maximum van 100 stuks. Uiteraard hoeft u in onze webshop niet altijd een afbeelding te selecteren. Voor uw gemak en voor onze creativiteit bevat elke productgroep de 'Keuze Bloemist". Wij bepalen dan, zoals u van ons gewend bent, de bloem- en stijlkeuze. Uiteraard kunt u altijd uw opmerking bij de bestelling plaatsen.
bestellen

Cadeaushop

Naast het ruime assortiment in onze webshop bieden wij u ook in samenwerking met Fleurop de keuze om uw boeket of bloemstuk compleet te maken met een keuze uit de Fleurop Cadeaushop. Een leuke knuffel bij een geboorteboeket, een doosje chocolade of bonbons bij een verjaardagsbloemstuk, een heerlijke fles wijn bij een bedankt-boeket of een passende vaas bij een secretaressedagboeket. Hoe leuk is dat.....?