Fleurop

Reeds vanaf de start van Joyce Bloembinderij in ’t Harde zijn wij aangesloten bij Fleurop. Lees hieronder op deze pagina wat wij als Fleurop Bloemist voor u kunnen betekenen.

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn een groot aantal lokale vakbloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 50.000 verdeeld over ruim 150 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Joyce Bloembinderij geeft je daarom ook extra kwaliteit en service. Fleurop staat met haar bekende logo symbool voor kwaliteit en een snelle en betrouwbare bezorgservice. Bij bestelling voor 14.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

Bloemen bezorgen in het buitenland via Fleurop


Wil jij iemand in het buitenland verrassen met een mooi boeket bloemen? Kom daarvoor om te bestellen naar onze winkel en wij helpen je graag. Wil je jouw buitenlandbestelling liever online doen? Dan kan dat via de website van Fleurop. In vrijwel alle landen is het mogelijk om jouw bloemengroet te laten bezorgen door de lokale Fleurop Interflora bloemist.
bestellen

Fleurop Bloemenbon

De Fleurop bloemenbon is verkrijgbaar bij Joyce Bloembinderij 
meer  informatie

Fleurop online Magazine


Gemakkelijk en snel bestel je een boeket bij Joyce Bloembindertij. Alleen soms zoek je toch net die extra informatie of inspiratie. Neem een kijkje in het Fleurop Magazine en laat je inspireren! 
bekijk het magazine