Duurzaamheid

Met trots kunnen wij aangeven dat wij sinds eind 2020 'Goud' gecertificeerd duurzaam bloemist zijn geworden! "Als bloemist werken wij dagelijks vol passie met natuurproducten, het is voor ons dus extra belangrijk dat we zuinig met de aarde omgaan. Maar het helpt enorm als we allemaal een beetje milieubewuster leven. Koop dus ook eens duurzame bloemen, daar kan je dubbel van genieten".

Brons, zilver of goud?

Met het onafhankelijke keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ getoetst door inspectie-instantie SGS tonen wij als bloemist aan dat wij oog hebben voor de maatschappij waarin wij als bedrijf actief zijn en daarom duurzaam ondernemen. Dit doen wij onder andere door een duurzamere bedrijfsvoering en door de inkoop van een duurzaam assortiment bloemen en planten.
meer informatie

Brons, zilver of goud?

Afhankelijk van het inkooppercentage duurzamere bloemen en planten en het aantal punten dat wordt behaald op de bedrijfsvoering, wordt een bloemist gecertificeerd op het bronzen, zilveren of gouden niveau van de Barometer. Joyce Bloembinderij scoort hierbij het GOUDEN certificaat. Er wordt op de volgende thema's gekeurd: * Duurzaam assortiment bloemen en planten * Afval(scheiding) en verpakkingen * Duurzame energie en -besparing * Milieuvriendelijke schoonmaak * Duurzamer transport en bezorging * Zorg voor medewerkers